8									
()SCCBC				Sports Car Club of British Columbia					
					Presents				
OF BRITISH COLUMBIA				"Racing for the House Weekend"					
				July 12-13, 2014					
		dir.		Featuring					
VCACC.				5th Annual Formula Vee Invitational					
				Brought to you by the Family Affair Racing Team (F.A.R.T.)					
		Po	distration 8	& Tech from 5:30PM to 7:30PM. <i>Main Gate Closed at 10:30PM</i>					
					O NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!				
SATURDAT	<u>.</u> 7:00				gistration & Tech Opens				
	7:30	-	8:00	13 – IVC	Mandatory Novice Track Walk	Meet @ PreGr	id		
	8:00	_	8:15		Novice Drivers Meeting	Meet @ Pit 1			
					ers Meeting at Pre-Grid				
	9:00	-	9:15		Closed Wheel 2	Practice	15 min		
	9:20	-	9:35		Open Wheel & NOW	Practice	15 min		
	9:40	-	9:55		Closed Wheel 1	Practice	15 min		
	10:05	-	10:25		Formula Vee Invitational	Practice	20 min		
	10:30	-	10:20		Novice Closed Wheel	Practice	20 min		
	10:55	-	11:15		Open Wheel & NOW Race 1	Qualifying	20 min		
	11:00	Reg	istration Cl	osed		Quanying	2011111		
	11:25	-	11:45		Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	20 min		
	11:50	-	12:10		Novice Closed Wheel	Practice	20 min		
	12:10	-	2:10		Lunch – Hot Laps for Kids!!!!		1 = 0		
	2:10	-	2:30		Closed Wheel 1 Race 1	Qualifying	20 min		
	2:35	-	2:55		Formula Vee Invitational	Qualifying	20 min		
	3:00	-	3:20		Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min		
	3:30	-	3:50		Open Wheel & NOW Race 1	Race	20 min		
	4:00	-	4:20		Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min		
	4:30	-	4:50		Formula Vee Invitational	Race	20 min		
	5:00	-	5:20		Novice Closed Wheel	Race	20 min		
	10:30PM	MAI	N GATE CL	OSED -	OPENS AT 7:00AM				
SUNDAY:									
	7:00	Main Gate Opens – Registration and Tech Opens							
	8:30	Mandatory Drivers Meeting at Pre-Grid							
	9:00	-	9:15		Formula Vee Invitational	Practice	15 min		
	9:20	-	9:35		Closed Wheel 2	Practice	15 min		
	9.40	-	9.55		Open Wheel	Practice	15 min		

7:00	Main Gate Opens – Registration and Tech Opens									
8:30	Mandatory Drivers Meeting at Pre-Grid									
9:00	-	9:15		Formula Vee Invitational	Practice	15 min				
9:20	-	9:35		Closed Wheel 2	Practice	15 min				
9:40	-	9:55		Open Wheel	Practice	15 min				
10:00	Regi	Registration Closed								
10:05	-	10:20		Closed Wheel 1	Practice	15 min				
10:25	-	10:40		Vintage	Practice	15 min				
10:45	-	11:00		Formula Vee Invitational	Qualifying	15 min				
11:10	-	11:25		Closed Wheel 2 Race 2	Qualifying	15 min				
11:30	-	11:45		Vintage	Qualifying	15 min				
11:50	-	12:05		Open Wheel Race 2	Qualifying	15 min				
12:15	-	12:30		Closed Wheel 1 Race 2	Qualifying	15 min				
12:30	-	2:30		Lunch – Hot Laps for Kids						
2:30	-	2:45		Vintage Race 1	Race	15 min				
2:55	-	3:15		Formula Vee Invitational	Race	20 min				
3:25	-	3:45		Closed Wheel 2 Race 2	Race	20 min				
3:55	-	4:15		Open Wheel Race 2	Race	20 min				
4:25	-	4:45		Closed Wheel 1 Race 2	Race	20 min				
4:55	-	5:10		Vintage Race 2	Race	15 min				
5:10	5:10 End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course									

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

This Event will have the 6 groups as follows					
Closed Wheel 1: B-Spec, IP1, IP2, IPE, GT1, GT2, GT3, GTU	Novice Closed Wheel (Saturday Only)				
Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IP3, PRO3, SM	Vintage (Sunday Only)				
Open Wheel: ASR, BSR, FF, FL, FV, S2000, NOW, VOW (NOW – Sat only, VOW – SUN only)	Formula Vee Invitational				

SCCBC Race Chair: Steve Hocaluk This announcement forms part of the Supplementary Regulations Sanctioned by CACC and affiliated with ASN Canada FIA Inc.